Waarom Wolf

Doelgroep Wolf Huisvestingsgroep

Opdrachtgevers voor wie we werken zijn woningcorporaties, makelaarskantoren, (beursgenoteerde) investeerders, projectontwikkelaars, verzorgingstehuizen, schoolbesturen en gemeenten. We verhuren aan iedereen; starters, (buitenlandse) studenten, expats, senioren, statushouders en gezinnen.

Waar wij voor staan

We willen ons positief onderscheiden voor zowel onze opdrachtgevers als onze huurders. Daarom hanteren wij een lijst van kernwaarden die ons op het lijf geschreven zijn en die wij te allen tijde trouw blijven. Dit zijn: openheid, innovatie, ambitie, transparantie, sociale en persoonlijke omgangsvormen. Naast onze uitvoerige expertise kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • Een eigen persoonlijke accountmanager voor al uw zaken;
  • Goede communicatie met uw huurders;
  • Overzichtelijke management rapportages;
  • Maatwerk, korte lijnen, flexibiliteit en 24/7 bereikbaarheid.

Wolf Property Management Platform

Voor het verhuren & beheren maken wij gebruik van het Wolf Property Management Platform (Wolf PMP). Hiermee beschikt niet alleen u als opdrachtgever, maar ook onze medewerkers, de woningzoekenden en uw huurders altijd en overal over de gewenste up-to-date informatie. Verder helpen wij u zo aan;

Hogere huurderstevredenheid

Huurders kunnen al hun zaken snel en eenvoudig regelen met Wolf PMP. Zaken als betalingen doen, meldingen doorgeven of een verzoek neerleggen gebeurt online met een druk op de knop, via computer of smartphone.

Lagere bedrijfslasten 

Met Wolf PMP zijn bijna alle administratieve processen geautomatiseerd. Wij kunnen hierdoor onze verhuur- en beheerprocessen met minder manuren en effectiever organiseren. Denk aan het maken van afspraken voor bezichtigingen, onderhoudsklussen of opzeggingen.

Hogere bezettingsgraad

Huuropzeggingen verwerken gaat dankzij Wolf PMP heel eenvoudig. Bovendien geeft Wolf PMP direct inzicht in het aantal (gescreende) woningzoekenden dat (online of bij een bezichtiging) heeft aangegeven interesse te hebben in het type woning dat vrijkomt.

Meer huurinkomsten

Wolf PMP ondersteunt ons ook in het verlagen van het debiteurensaldo en het doorvoeren van de (jaarlijkse) huurverhoging en het maken van de servicekostenafrekening. Het draagt verder bij aan een beter verhuurproces waardoor wij zorgen voor de juiste huurprijs en bezettingsgraad.