Huurders over Wolf

We bieden niet alleen uitgebreide en persoonlijke service, maar besteden ook veel aandacht aan sociaal beheer. We bouwen niet alleen een zakelijke maar ook een persoonlijke band op met onze huurders. Onze regiomanagers besteden veel aandacht aan ‘hun’ huurders omdat we willen dat die het naar hun zin hebben in hun nieuwe woonruimte. We creëren daarom sociale netwerken en organiseren evenementen op cultureel, sociaal, sportief, educatief en zakelijk gebied. Het doel hiervan is om de band tussen de huurders en met de buurt te versterken.

Uitspraken bewoners:

Rapportage van TV zender AT5 over woningen in beheer bij Wolf HVG.

Heel leuk om antikraak te wonen, alleen jammer dat de woningen gesloopt werden.

Dennis: Trotse bewoner van de IJsselstraat. Buurt bedanken voor de gezellige periode en dat wij als studenten zo goed zijn opgevangen

Ik heb met heel veel plezier gewoond en via Wolf was alles netjes geregeld. Je kon via internet alles goed overzien en kijken of je betaling was doorgekomen. Als student vond ik het erg prettig dat je voor weinig geld een huis kon huren via Wolf.

Willem: Heb via Wolf de afgelopen 3,5 jaar heerlijk gewoond en niet hoeven verhuizen.

Heb ruim 3 jaar gewoond via Wolf in super leuk huisje. De administratie en organisatie waren bij Wolf super geregeld en heb met heel veel plezier gewoond.

Antikraak wonen is top. Ik zat in een super gezellige buurt en voordeel is dat je snel veel nieuwe mensen leert kennen.

Niek: Heb nu ruim een jaar via Wolf gewoond. Ik had een goed huisje met leuke buren, dus ik wil nog wel langer blijven wonen via Wolf.

Antikraak is zeer goed bevallen en ik kon langer blijven zitten dan verwacht. Ook was mijn huisje super groot en hoefde dat maar met één persoon te delen. Antikraak wonen kan ik echt aanbevelen aan anderen.

Ik heb 3 jaar naar alle tevredenheid gewoond via the Wolf. Ik heb mij altijd veilig gevoeld in de buurt en mijn connecties via the Wolf zijn voorspoedig verlopen.

Mijn huis was helemaal goed. Er lag een mooie vloer in en daar heb ik heel erg van genoten. Nadat ik mijn huis moest verlaten, kreeg ik meteen via Wolf iets nieuws aangeboden. Het was echt een super ervaring. Ook alle randzaken waren goed geregeld. Huren via Wolf was mijn redding voor een huis.

Ik heb het heel leuk gehad en ik kon samen met een vriendin een huisje huren. Ook waren alle voorzieningen aanwezig in het huis en het was echt een super tijd.

Heb met veel plezier gewoond via Wolf. Het was natuurlijk goedkoop huren en als je starter bent en zoekt naar een baan is dit ideaal.

Anti-kraak wonen was super als je de overgang maakt van student naar werkende. Het is lekker goedkoop wonen in mooie huizen. Ik werd bijna blij als ik de huur moest overmaken.

Ik heb samen met een vriendin in een super groot huis gewoond voor weinig geld. Doordat ik samen met een vriendin kon wonen was het extra gezellig en alles was goed geregeld. De locatie was super alleen jammer dat de huizen al snel gesloopt werden.

Geweldig wonen in super buurt. Jammer dat de woningen gesloopt werden anders had ik er nog jaren in willen wonen.